Zipscreen Otto Väv Sergé MSC6060 Motor Somfy Maestria

Zipscreen

Väven på en Zipscreen är försedd med dragkedja i ytterkant som låser fast väven i skenan som den glider i för att tåla så mycket vind som möjligt. Tack vare att väven är transparent kan se ut genom väven när den är nedfälld samtidigt som den  skyddar mot värme och solblekning.  Regleras med motor och för maximal energibesparing ska den styras med en sol & vindautomatik.

Fönstermarkis Tage Väv Sandatex 15

Fönstermarkis

En fönstermarkis monteras över ett eller flera fönster för att stoppa solljuset och dess värme. Den hjälper även till att stoppa solblekning på möbler och golv. Fönstermarkisen regleras med band, vev eller motor.

Terrassmarkis August Väv Sandatex nummer 24

Terrassmarkis

Vi erbjuder ett stor urval av svensktillverkade terrassmarkiser från Hestra markis & Riviera. Allt från en öppen terrassmarkis där väven och armar ligger fritt till en helkassett där både väv och armar ligger skyddad i en aluminiumkassett.  Att välja rätt terrassmarkis kan ibland vara svårt, men ta kontakt med oss så guidar vi dig fram till rätt modell för din uteplats. 

Pergola Zip Modell Kurt från Hestra markis

Pergolazip Kurt 

Skapa ett nytt rum eller förläng ett befintligt med Kurt. Monteras på vägg med ben i framkant eller direkt på en befintlig pergola. 
Max bredd: 5 m
Max utfall: 5 m 
Rekommenderad lutning för maximail vattenavrinning 8°.