Plisségardin Väv Jakarta 8460

Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp men också hög värme och bleker både golv och interiör. Invändiga solskydd stoppar både värme och blekning samtidigt som det skapar en ombonad känsla .

Linspänd plissé Väv Basel 1200

Plisségardin

Plisségardin är ett modernt och elegant komplement till persienner. Låt dig inspireras till nya idéer genom att leka med olika färger och skapa fram nya sköna och vackra miljöer i hemmet. Plisségardin modell bb 24 flexi fungerar utmärkt som insynsskydd då den kan regleras både nedifrån upp och uppifrån ner. Det stora urvalet av olika mönster, färg och egenskaper, som grad av mörkläggning och ljusinsläpp gör att du kan inreda ditt hem precis som du vill ha det.

Duettegardin Väv Batiste 2136

Duettegardin

Duette har dubbla vävar och på så vis stänger den ute värmen på sommaren och kylan på vintern. Välj bland mängder av färger och täthet för att anpassa ljusinsläppet in rummet. 

Mönstrad rullgardin Sandatex Wisteria 929/24

Rullgardin

Rullgardin är en klassiker när det kommer till invändiga solskydd, och det är inte så konstigt. Vävkollektionen växer varje år och detaljerna finslipas. Somfy har även släppt en tystgående motor som är uppladdningsbar och sitter inuti dukröret. Eftersom den är batteridriven slipper man kabeldragning och får ett stilrent fönster med lyxkänsla.

Lamellgardin Väv Miami 000

Lamellgardin

Kan avskärma stora fönsterpartier och uterumssektioner.
Lamellgardiner passar lika bra i hemmet som på kontoret. Genom att lamellerna kan öppnas och stängas är det enkelt att skärma av eller släppa in solljuset. Bredden på lamellväven finns i två olika storlekar, 89 mm samt 127 mm.

25 mm persienn Färg 65

25 mm persienn

Vi har en egentillverkning av 25 mm persienner.  På så vis kan vi lämna snabba leveranser, hög kvalitet till ett bra pris. Vi kan även hjälpa dig att byta linor på din gamla persienn. Det är bara att komma förbi butiken med den så byter vi linorna åt dig. 

Gardin

Gardiner 

Få den där riktigt lyxiga känslan med gardiner och varför inte lyxa till det lite extra med en batteridriven motor som reglerar din gardin? Eftersom den är batteridriven slipper du sladdar och kabeldragning, du kan enkelt styra den med din telefon eller med en vanlig kontroll. En nyhet för i år är utomhusväven Etamine från Sandatex. 
Att inreda med en gardin i utemiljö skapar du en ombonad känsla. Etamine skapar en härlig känsla i ditt uterum, pergola eller balkong.